BOLS | Around The World 2012

Client | BOLS
Description | Finale Best Int. Cocktailshaker 2012
Category | Events,

Frame_Single_Line

In principe hetzelfde verhaal als het event van 2013, alleen was dit de eerste keer dat we deze productie deden en waren er andere artiesten (o.a. Ben Saunders van The Voice). Voor de volledigheid nog dezelfde uitleg als het project uit 2013…

Elke jaar organiseert BOLS een wereldkampioenschap voor cocktailshakers uit alle windstreken. Vanuit meer dan 3000 deelnemers worden er 12 finalisten gekozen die het tegen elkaar op mogen nemen tijdens de finale in Amsterdam. Zowel in 2012 als 2013 produceerde The Roadshow het event in Club Escape. Een veelzijdig evenement voor 1100 genodigden met dresscode black tie.

De wedstrijd bevat 3 blokken waarbij 4 deelnemers hun beste cocktail moeten klaarmaken voor een internationale jury waarbij het shaken live wordt gefilmd zodat het voor alle gasten goed te volgen is via de diverse schermen in de club. Tijdens de pauzemomenten werd het publiek getrakteerd op shows. De competitie eindigde met een groot feest met bekende dj’s als Valerio Zeno en Dennis van der Geest. Bols Around The World is een veelomvattende productie, bestaande uit een gecompliceerde lichtshow, live film opnames, optredens van topartiesten en dj’s, de hospitallity van 1100 gasten, en uiteraard de cocktailshake wedstrijd van de 12 buitenlandse deelnemers.